Szálloda értékelés


Hozzászólások
Név: GSI (1)
- Baráti társaság
Dátum: 2010.08.05 19:17
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon szép szobában (318-as)voltunk. 2 erkélyes, oldalról tengerre néző, 1 nappali, 1 háló, 1 fürdő, 1 WC + 1 zuhanyzóval, előszoba gardrobbal.

Minden napozó ágyhoz tartozott matrac is, amely kényelmesebbé tette az egész napos pihenést.

Nem tetszik:
Hiányoltuk a magyarul beszélő alkalmazottakat.

Egyéb:
Nagyon kedves a magyarul beszélő orvos, hívás után 30 perccel már a szállodában volt. Az idegen vezetők felkészültek és kedvesek voltak. Enikő az élen!


- Fiatal pár
Dátum: 2010.08.01 15:22
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Vízi aerobic, step aerobic, kedvesség, készségesség, sok mosoly, figyelmesség (pl. az étterem főnöke gyomorrontását követően külön érdeklődött feleségem hogyléte felől).

Az idegenvezető Enikő segítőkész és dinamikus volt.

Nem tetszik:
Nem volt elég step-pad a tornázáshoz, így feleségem kimaradt a tornából.

Egyéb:
Nagyon jó választás volt! Köszönet érte!


- Időskorú pár
Dátum: 2010.07.26 20:07
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
az egész egy nagy átverés volt.


- Időskorú pár
Dátum: 2010.07.23 22:37
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
2010 jul.21-én jöttünk haza a párommal,ennek örültünk a legjobban,no meg a tengernek és a finom homoknak....

Nem tetszik:
Nem értem, hogy mitől luxus ez a hotel?Sem a közös helységek, sem a szobák nem felelnek meg ennek a kategóriának.A szobát alig lehetett kinyitni a kulccsal.Az érkezés napján 3 órán keresztül kértük, hogy ugyan nyissák már ki a széfet(amit az előző lakó a saját kódjával bezárt), a jégszekrény is kulcsra!!!! volt zárva, kulcs sehol. Mindig vmi kifogást találtak, hogy miért nem tudnak intézkedni(pl:kevés az ember, vagy épp eszik az illető, de 3 órán keresztül?)A szoba tisztasága sem volt megfelelő, a szőnyegek foltosak , mocskosak. A butorzat is elhasznált, (törött székek, koszos asztal a teraszon)

A második napon egyáltalán nem takarítottak, reklamáltuk, de a következő napokban is előfordult hogy du 4-kor még nem volt rendben a szoba.A toalettet sem sűrűn takarították, wc-papír sem volt mindig.

Az étkezésnél fennakadások voltak, a választék nagyon szerény volt és egyhangú. Az animátorok által előadott esti "szórakoztató" műsorok unalmasak,egyhangúak .A tengerparton elnézték,hogy mi húzogassuk a napozóágyat, matracot magunknak "önkiszolgáló" módon-ha egyáltalán jutott hely reggel 8.30-kor.

A hotel egyik bárjában(főépület) a főszezonban csiszoltak, festegettek korlátot-ettől aztán higító és festékszag terjengett a levegőben.

Nem értem mitől ultra all inclusive az egész ellátás?Egyéb:
Ez a hotel nagyon jó indulattal talán 3*-nak megfelel, de semmiképp nem 5*,főleg nem luxus.

Van összehasonlítási alapom, nem először járok Tunéziában(pl:Hotel RIU el Mansour Mahdiában),igaz más szervezésben. Az idegenvezető sokat segített a problémák megoldásában.

Csalódottan tértünk haza.


- Időskorú pár
Dátum: 2010.07.16 17:16
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Talán semmi pozitivumot nem tudnék megemlíteni.

Nem tetszik:
Mivel nem először jártunk Tunéziában 5 csillagos hotelben, van összehasonlítási alapunk. Erről a szállodáról nagy merészség kijelenteni, hogy luxushotel. Szerintünk a 3 csillagosok szintjén lehet, úgy a szobái, mint a szolgáltatásai. Csalódásunk leírhatatlan volt. Az öt emeletes szárnyban kaptunk szobát, ahol a liftet egész ottlétünk alatt nem voltak képesek megjavítani. A szobába minden alkalomkor alig tudtunk bejutni, mert nem fordult a kulcs a zárban. Más luxushotelekben már feltalálták a mágneskártyát.

A szobák erősen lelakottak, a luxusnak nyoma sincs. Padlószőnyeg pecsétes, bútorzat épp hogy össze nem dől, annyira ócska. Már az is felháborító, hogy olyan szobában helyeztek el bennünket, amiben átjáró volt a másik szobába. Még be sem volt zárva, egy pótágy volt odatolva az esetleges idegenbehatolást meggátolva. Mi van, ha minket zavar a másik szobából átáramló dohányfüst? Persze cserére lehetőség nem volt.

A medence erősen elhasznált, a csempék töredezettek, lehulltak, balesetveszélyesek. A medencéket nem takarítják, az alja nyálkás, csúszásveszélyes.

A medencénél a személyzet goromba. Már 17 órakor legtöbbször a matracokat kirángatták alólunk, ahogy a 18 órai zárásra végezzenek. Ez is furcsa volt, hogy egy üdülőhelyen nyitvatartás van a strandon is.

Az étkezéseknél állandóan fennakadás volt. Az ételek töltése nem volt folyamatos, többször szóvá kellett tenni. A személyzet az alapvető udvariassági követelményeknek sem

felel meg. A gyümölcs kínálat katasztrofális.

Egyéb:
Az utazási irodák figyelmébe ajánlanám a tájékozódást, mielőtt olyan sok szépet írnak le a katalógusaikban.


« vissza    1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |     tovább »