Szálloda értékelés


Hozzászólások
-
Dátum: 2007.07.03 13:47
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Nagyszerű hely is lehetne a nyaralásra, mivel a hotel adottságai megfelelőek (elhelyezkedés, felhasznált anyagok minősége). Kár, hogy az alábbiak miatt mégsem tudom jó szívvel ajánlani senkinek sem.

- A lift hibásan működött, többen beszorultak, és rendszeresen rácsukódott valakire az ajtaja. Nálam az tette be a kaput, hogy a gyermekemre is aki babakocsiban ült.

- Családosoknak ajánlották a szállodát, de a játszótér távol állt az EU-s normáktól, balesetveszélyes volt. Nem kicsit, viszont nagyon. Ugyan így a játszószoba is, amely pluszban büdös, dohos és penészes is. Akit konkrétabban is érdekel a dolog, szívesen alátámasztom fényképekkel is…

- A higiénia számunkra fontos lett volna, nem csak magunk miatt, de a pici (13 hónapos) gyerek miatt is. Nem takarították se a padlót, se az etetőszéket, sem pedig a medencéket.

Hangyák lakmároztak az etetőszékről, a medence alján pedig egyre nőtt a kajamaradék állomány. Miután hárman kaptak fülgyulladást a medence vizétől, mi már nem mertük beengedni a gyereket. Még jó, hogy volt a hotelnek medencéje…

A szomorú itt is az, hogy több alkalommal kértük, takarítsanak, de ennek ellenére sem tették!

- Roham a kajáért

Az első napokban kulturált étkezés folyt. Mindenki kóstolgatott, majd ha ízlett neki valami, akkor visszatért, és szedett még. Csakhogy miután több alkalommal is elfogyott az étel, így ahogy kinyitották az étterem ajtaját, mindenki betódult, és igyekezett annyit felhalmozni a tányérján, hogy biztosan ne maradjon éhen. ;) Így esett, hogy aki nem volt elég gyors, annak meg kellett elégednie a körettel, vagy hideg maradékkal.

Az idegen vezető szerint az „all inclusive” nem arról szól, hogy annyit ehetek amennyit akarok, ill. ha az étkezés utolsó fél órájában érek csak oda egy fakultatív program miatt, akkor örüljek ha egyáltalán találok valamit, mivel szegény szállodások honnan tudnák, hogy mennyit fognak enni a vendégek.

Itt jegyezném még meg, hogy az egyetlen iható üdítőjük, az almalé, 10 napból 4 napig nem volt, ill. a snack (sós, édes falatok, pizza, hamburger) az ő szemszögükből megegyezik a kenyér, felvágott, pocsék sajt párosítással.

Sok egyéb dolog miatt is panaszkodtunk, ha valakit még érdekel szívesen mesélek, de a legnagyobb problémát talán mégis az jelentette, hogy egyik területnek sem volt felelőse, és így a személyzet meg sem kísérelte a hibák, hiányosságok orvoslását. Minden panaszra vállvonogatás volt a válasz. Nem is értem, hogy kaphatott az utazási iroda (Aeolus) ISO minősítést, hiszen a legelemibb minőségi kritériumoknak sem próbálnak megfelelni.

Botond

Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:« vissza    1 |  2 |     tovább »