Szálloda értékelés


Hozzászólások
-
Dátum: 2007.12.14 21:00
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Nemrégen töltöttem el egy hetet a Jomtien Palm Beach hotelben.

A szálloda ideális nyaralóhely, a homokos parttól csak egy út választja el (elég forgalmas), csak sajnos a strand nem privát.

A városközpont kb 10 perc alatt érhető el taxival, tuktukkal, de a szálloda mellett is találhatunk éttermeket, bárokat, üzleteket.

A hotel medencéjét kötelező kipróbálni, nem túl mély, sziklákkal díszített és különböző masszírozó vízsugarakkal felszerelt.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2007.09.22 22:07
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
A szálloda nevében a Jomtien a partszakaszra - Pattaya bícsére - utal.

Maga a szálloda semmi extra. Jó magas épület a Jomtien part útjának túlfelén. A szálloda a strandtól kb. 60 métere lehet. Jó nagyok a szobák, és mint a minden thaiföldi szállodában naponta gondosan takarítanak.

Ami szuper az a kaja. Nagyon jó a félpanziós svédasztalos vacsora: thai, india, kínai és európai fogasok egyánt vannak. Rengeteg és nagyon változatos: sok leves, sok fogás, sok saláta, sokféle köret, sok süti a végére. Vicces, hogy reggelire van például sushi, ha valakinek az lenne a kívánsága.

A szálloda nem bent a városban (vigalmi részben) van, a központ 4-5 perc alatt érhető el tuk-tukkal, néhány bathért.

A Jomtienen rengeteg étterem és masszázs-szalon van. A szállodában is van masszász szolgáltatás. Árnyalattal drágább, mint az utcai masszázs-szalonok, de tényleges masszírozást kapsz. Mi egy egy órás teljes test és egy teljes lábmasszázsra neveztünk be (nekem speciel bőven elég volt egy hétre). A teljes tesztmasszázson a masszőrök darabokra szednek, és megint összerakna, keményen megdolgozva a pénzükért. A mi két masszőrünkről szakadt a víz az óra végére, és elig tudtak megmozdulni a fáradtságtól. Akik az utcán próbálkoztak leginkább csak simogatást kaptak, intenzív munka nélkül.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:« vissza    1 |  2 |     tovább »