Szálloda értékelés


Hozzászólások
-
Dátum: 2009.08.28 15:15
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Mi májusban voltunk a szállodában. Nagyon kevés vendég volt benne azidőtájban, ez már eleve pozitívum. Jó szobát kaptunk, tisztát, szépen berendezettet, tengerre nézőt(kis borravalót kapott a recepciós). Naponta szépen kitakarították a szobánkat. Az éttermi kiszolgálás kedves és gyors volt, az ételválaszték kicsit szegényesebb egy 4 csillagos hoteltől elvártaknál, azonban ízletesen volt minden elkészítve.

A szálloda pakrkja kicsit elhanyagolt, de ami igazán nagy baj, hogy a strandja nagyon koszos, mivel a szomszédos kikötő olaja odaáramlik. Mégis azt tanácsolom, hogy ez ne riasszon el senkit a szállodától, mert a kikötőn átsétálva, annak a másik oldalán gyönyörű strandok vannak, és ez tényleg nem több 3 perc kényelmes sétánál.

Ami igazán vonzóvá teszi ezt a szállodát, az az elhelyezkedése: a szomszédos mór stílusban épült yachtkikötő egyszerűen lenyűgöző. Sok helyes kis butik van ott, éttermek, fagyizók, és innen indulnak a kalózhajók a kirándulásokra. Szemben a kikötővel még folytatódik az elegáns stílusú városrész: két nagy kör alakú tér üzletekkel, zenélő-fényjátékos szökőkúttal. Pár percnyi sétára egy mini állatkertet is találsz.

Összefoglalva: Jó választás ez a hotel, én bármikor örömmel visszamennék ide.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2008.10.03 16:23
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
A Hannibal Palace nevű 4csillagos szálloda lakói,ill.szenvedő alanyai voltunk szept.hónap végén.A szálloda európai színvonalon,még a 2 csillagot is alig éri el.Megérkezésünkkor,(este 8óra)megkaptuk a kulcsot,és elhelyeztek egy elfogadható szobában.Másnap délelőtt közölték velünk,hogy hagyjuk el a szobát,mivel az,luxuslakosztály, ill.napi 20 euro ráfizetésért maradhatunk (11 éj200europlusz).Erre nem voltunk hajlandók,átköltöztünk egy másik szobába.Másnap megmutattak mégegy szobát,azzal a nemtitkolt szándékkal hogy ráfizetés ellenében költözzünk újra.Miután ezt megtagadtuk,onnan már simán levegőnek néztek.A szobánk megérkezésünkkor is koszos volt,ami a további 11 éjszaka,ill.nappal folyamán sem változott/porszívó nem használata miatt./A pincérek csakis baksis ellenében kedvesek,megjegyzem az étteremben az ital árak pimaszul magasak.Az étterem választéka unalmasan egyhangú!!! A szálloda kertje feledteti egyedül az egész hely nyomott hangulatát.Hozzátenném,semmi extra igénnyel nem rendelkezünk.Az utazási irodák hibája is ami ott történik,jobban utána kéne nézni ezeknek a dolgoknak,ill.ezzel a szállodával nem kéne szerződniük.Egészében véve az egész ottlétünk feledhető,sajnálom hogy ennyi pénzért ilyen keveset kaptunk.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2008.01.07 14:15
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
A Hannibal Szállóról egy csöpp jó véleményt sem tudok itt leírni. A szállodában az érkezés után rögtön a borravaló az első, mert különben nincs jó szoba. Három szobát is megnéztünk, mire egy elfogadhatót kaptunk. Ja két család részére kellett és nem szerettünk volna két külön szárnyban lenni.

Elhelyezés után körbejártuk a szállót és a környéket. Itt jegyzem meg, hogy több szállóban is voltunk Tunéziában. Így Monastirban 2x és Sousban is 2x.

Mindenhol csupa pozitívummal tértünk haza, de itt csak negatívum maradt.

Példának okáért egy két eset:

A szállodában nincs ital árusítás csak az éttermekben és presszókban. Ott is csak két decis a vacsorát kivéve, literes víz a vacsinál van, de a megmaradt nem vihető ki. Bor, sör, üdítő csillagászati áron és a vacsora végénél arra kell várni, mert nem hozzák időben. A kaja mindennap ugyanaz kis változatossággal. Ehetetlen csontos húsok. Ez mellett, hogy a szállodában nincs italárusítás bevinni nem engednek. Az elképesztő az egészben, hogy az ajtóban a táskádat átnézik és ételt italt kiveszi és nem engedi bevinni. A szobák koszosak, kérni kell a takarítást /baksis/. A törölközőt 9 után összeszedi és du. 5 körül hozza felét és később a többit. A part 200m és a víz reggel tiszta, de később a kikötő megindulása után koszos, olajos, hínáros. Fürdéshez és napozáshoz kicsi a part és a szeméthegy is a napozó végében, ami árasztja a bűzt. Az öt csillagos szállóban, ha napozóágy kell akkor fejenként öt dinárért a személyzet foglal neked nem törött ágyat. Ezt minden nap kéred, hogy másnap is meg legyen a helyed és fizeted másnap reggel.Száz méter úszási lehetőséged sincs, mert a kikötő miatt és a motorcsónak forgalom miatt le van bólyázva. Ezen túl úszni életveszélyes, mert ez itt a jetski kölcsönzés helye is. Az étteremben egy kétszeletes pirító van ahol sorba kell állnod, ha szeretnél pirítost enni. Ketcsup és mustár külön könyörgés után. Virsli vagy helyben sütött tojás, palacsinta stb eszedbe se jusson.

Most csak annyit, hogy nem vagyunk túligényesek, mert a három és négy csillagos szállóban is csodás élményekkel tértünk haza. Itthon panaszt tettünk az utazási irodánál, de lesöpörték az asztalról a reklamációnkat. Ilyen rossz üdülésünk még nem volt, mint ebben a szállóban.

Senki ne értse félre én a Hannibál szállóról beszéltem és nem Tunéziáról.

Ez mind a főszezonban történt. Ezt csak azért most írom le, mert nem szeretném, hogy mások is így járjanak a Hannibál szállóval.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2007.09.13 17:48
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Pár napja érkeztünk haza ebből a szállodából, MINDEN nagyon jó volt, finomak az ételek, kedves a személyzet, nagyon szép a környék, ami ritkaság.. Minden nap szépen kitakarították a szobánkat, ágyneműt és törölközőt cseréltek, akkor is, ha nem adtunk borravalót! A folyosókat is állandóan takarítják, nagyon szép tisztaság van! Bejelentkezéskor odaadtunk 10eurot a recepciósnak, így kerültünk a 4.emeletre tengerre néző szobába, szerintem ennyit megér.. Semmilyen állattal, bogárral, hangyával nem találkoztunk, néhány macska van a kertben:) Gyönyörű a medence, és a tengerpart is! 1-2 nap volt mikor kicsit koszos volt a tenger, de ez is csak a szél miatt volt. Mindenki tudja, hogy az afrikai országokban vissza kell számolni kb 1*-ot az európai színvonalhoz képest, de ez majdnem minden utazási iroda honlapján fel is van tüntetve! Gyönyörű a hely, én csak ennyit tudok mondani, mi már karácsonykor visszamegyünk. Ha bármi kérdés lenne a hotellel kapcsolatban, szívesen válaszolok és képeket is tudok küldeni. címem: enihster@gmail.com
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2007.09.13 14:59
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Szerintem ez egy jó szálloda voltam most augsztusban ott igaz volt akinek problémái voltak, de egy arab országban csak akkor van vége a kiadásaidnak mikor hazaértél aki sajnál néhány dínát a személyzettől beleértve a szoba asszonyokat is az biztosan nem kap olyan ellátás mint aki oda nyom némi baksist. Én még 2db hasonlóan jó fekvésű szállodát láttam ott összesen azok 2*többe kerültek.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:« vissza    1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |     tovább »