Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2010.09.14 12:34
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Ez a szálloda gyönyörű. Három épülete van, habár elviekben a különböző épületek különböző színvonalakat jelölnek, az összhatás maximálisan ötcsillagos kategóriát jelentett. Hatalmas terek, gyönyörű, gondozott kertek, szép tengerpart. A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik. A városközpont kb. 20 perc. Akkora területen helyezkedik el, hogy a kertben folyamatosan nagyobb golfkocsik közlekednek, melyek térítésmentesen viszik az utasokat a szárnyak között. Ezen kívül délután kb 2 óránként ingyenes transzferbusz közlekedik a városközpont és a hotel között. Hatalmas medence, sportolási lehetőségek, SPA részleg és számos más szolgáltatást kínál a hotel. Olyan igényes utasoknak ajánlanám, akik kellemes tengerpartot akarnak, de Pattayán.

Nem tetszik:


Egyéb:



-
Dátum: 2007.12.14 20:33
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Abszolút luxus szálloda, Pattaya északi részén.

Közvetlen tengerparti hotel, saját hajójárata van a szemközti korallszigetre.

A szálloda több épületből áll, mindegyik épület más típusú, kategóriájú, közöttük kis golfautó jellegű járművek viszik a vendégeket.

16 különféle szobája van, a legegyszerűbben is lakosztály-szerű, tehát a két ágyon kívül egy kis ülősarok is helyet kapott benne.

Az ellátás nagyon jó, a wellness szolgáltatások széleskörűek.

Egyetlen hátránya, hogy kb 5-7 km-re fekszik a városközponttól.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb: