Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2019.06.07 09:32
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Remekbe szabott törökországi nyaralásunkról rendben megérkeztünk!

Köszönjük a közreműködésüket, minden rendben történt!

Ígértük, hogy röviden értékeljük az elmúlt 11 napot:

1, Az Önök szervezése hibátlan volt, köszönjük!

2, Ilyen utakra semmiképpen sem szabad a Wizzairrel, vagy a Ryanar légitársasággal utazni, mivel ezek minden létezhető módon igyekeznek átverni az utasokat! Csakis a Türkis Airlinessel szabad Törökországba, vagy onnét tovább utazni! Nekünk a 4. utunk volt a Türkish Airlinessel, mindíg végtelenül korrektek voltak!

3, A Hotelünk Bodrum-Turgutreisben valami fantasztikus volt! MINDEN SZOBÁJA A TENGERRE NÉZETT!!! Nincs hátsó, udvari, stb szoba!

4, A személyzet, mely 99%-ban férfiakból állt, leírhatatlanul udvarias, mosolygós, korrekt csapat volt!!! Itt nem az számít, ami sajnos szép Hazánkban van, hogy miniszoknyás alulképzett hölgyszemélyzettel akarják a vendéget elkápráztatni.

5, Az all inclusíve kiszolgálás reggel 7 órától éjjel 24 óráig valóban all inclusive volt. Mindenki mindig azt ehetett, ihatott, annyit amennyit csak akart, mindenhol a hotel területén! Semmiért sem számoltak fel semmi nemű pótdíjat sem!l

6, Nagyon kedves volt mindenki nemcsak hotelben, hanem bárhol, ahol megfordultunk. Sok barátot szereztünk szép hazánknak!!! Viszont Törökország is szerzett két Barátot a személyükben, ezért 2020-ban is ide szeretnénk visszamenni!!!

7, Bennünket annyira megkedveltek ott, hogy az utolsó előtti este külön virágos asztallal vendégeltek meg és megajándékozott a Hotel Vezetősége, mivel szerintük nagyon intelligensek, mosolygósak, mindenben aktívan résztevők voltunk, na és MAGYAROK!!!

Köszönettel és üdvözlettel:

Andor Kára & Horváth Ákos

Nem tetszik:
Az sem tudta a kedvünket elvenni, hogy ott temérdek mennyiségű, leírhatatlanul kulturálatlan orosz vendég is volt!!! Ez legyen az oroszok szégyene!!!

Egyéb: