Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2019.09.10 07:15
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Csak ajánlani tudjuk. Gyönyörű egy hetet töltöttünk a szállodába. Külön kérni kell ha lehetséges, hogy tengerre néző szobát kapjunk a főépületben!!! Mindennel meg voltunk elégedve. Az étel az egyszerűen szenzációs. Biztos hogy visszatérünk!

Nem tetszik:


Egyéb:- Fiatal pár
Dátum: 2019.08.05 21:54
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Ami tetszett a szállodában az az étterem része volt, illetve az ottani kiszolgálás. Párommal meg akartuk tisztelni őket, és a nyelvüket azzal hogy megtanulunk pár szót, az alapokat hogy mégis kommunikáljunk valahogy, és örömmel láttuk, hogy ez tetszett nekik. Nagyon finom ételek voltak hatalmas választékban és nagyon kellemes hangulatot teremtettek mindig.

Nem tetszik:
A recepció és az idegenvezetés személyei lehettek volna kedvesebbek, de azzal is beértem volna ha nem bunkó módon, lekezelően bánnak velünk. Először utaztunk párommal, vártunk mindketten valamiféle tájékoztatást, legalább az alapokat hogy az all inclusive ellátásba mi is tartozik bele, és azokat hol találjuk. Ne csak nézzenek ránk bambán, amikor mi nem találunk valamit, vagy értetlenül keresünk...

Egyéb:
Az nagy szívfájdalom volt számomra, hogy mi kifejezetten tengerpartra néző szobát kértünk, ami török stílusú, ehelyett egy eldugott, tengerparttal ellentétes irányba a kukákra néző erkéllyel kaptunk egy mozgáskorlátozott szobát, holott egyikőnk sem rokkant szerencsére.