Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2019.09.06 23:15
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Megérte befizetni a hajó kirándulásra és a buszos kirándulásra nagyon sok élménnyel gazdagodtunk ! Nem bántuk meg a turisztikai vezetőnk egy tündér volt imádtam . A társaság is nagyon jó volt , jol éreztük magunkat sajnos hamar el telt a 10 nap jövőre is megyünk !

Nem tetszik:


Egyéb:- Fiatal pár
Dátum: 2017.09.04 15:59
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A nyaralásunk fantasztikus volt minden téren.

Az idegenvezetőnk Salamon Kata egy hihetetlen jó teremtés . Minden gördülékenyen ment. Az oda érkezésünkkor várt minket és elfoglalhattuk a szállásunkat. / a szomszédjában :)

Az eligazítás a fakultatív programok szuperek voltak , persze az idegenvezetőnkkel nagyon izgalmas szórakoztató volt.

A hely NEOS MARMARAS csodálatos mindenkinek ajánlani tudom. Mi a legmesszebbi partra jártunk strandolni és megmászni a terepet durva volt, de megérte :) A legszebb hely ahol valaha jártam a Görög tengerparton.

A hangulata a sokszínű partszakaszok / kavicsos , homokos, kis öböl / A tenger élővilága nagyon gazdag. Búvárkodás közben sok fajta hallal medúzával tengeri csillaggal kagylókkal találkozhattunk. Óriási élmény volt.

Nyugodt, csendes, szép tiszta városka kedves emberekkel. Esténként a kikötő hangulatos éttermei zsúfolásig megtelnek.

A szállásunk tiszta és kényelmes volt számunkra.

A Grandtoursos buszvezetőink nagyon kedvesek, segítőkészek, türelmesek voltak . Ezúton szeretnénk megköszönni a biztonságos oda és haza utazást. / Garndtours 3 . Neos Marmaras/ augusztus 21 .- 30.-ig /

Salamon Katának is minden elismerésünk.

Mindvégig lelkesedéssel, profizmussal, kedvességgel ,odaadással, izgalmas idegenvezetésével tökéletessé tette a fakultatív programunkat és persze a nyaralásunkat. :) Kérlek szépen juttassátok el a levelünket Katának és a Vezetőségnek, hogy tudják Ő egy nagyon fontos része NEOS MARMARASNAK és a Nyaralni utazó turistáknak. Igazán jó érzés volt , hogy van egy ember , akire számíthatunk a nyaralásunk alatt.

Mi a párommal mindennel 100 % -ig meg voltunk elégedve.Hálásan köszönjük a tökéletes szervezésnek

Nem tetszik:
Olyan nem volt !!!

Egyéb: