Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2019.11.26 12:18
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Szépen gondozott park, jó strand és medencék, gazdag étel és ital választék, saját tengerpart, mosolygós személyzet.

Nem tetszik:
A szálloda összességében nem éri el az európai 5 csillag szintet.

Szállásunk az 5-ös épületben volt. Megérkezésünkkor este a szobának kellemetlen szaga volt. A WC-t nem lehetett lehúzni, WC kefe sem volt. Másnap kértünk másik szobát amit 2 órára ígértek, de akkor nem tudott róla senki, és legalább ötször kellett még szólni és várni vagy háromnegyed órát. Ennek a szobának sem volt túl jó szaga. A tengerpart nem volt fürdésre alkalmas a piszkosnak tűnő víz és a kagylótörmelékes homok miatt, ellentétben a szomszéd két szállodával, ahol tiszta és átlátszó volt a víz, a homok pedig sima és puha.

Egyéb:
Sajnos az első két nap esős volt, erről senki sem tehet, de az épületek közti viszonylagos távolság így kellemetlen volt és a kertben közlekedő "kisvasút" kiszámíthatatlan volt.

A fakultatív kirándulások egy kivételével jól sikerültek. A külön ajánlott Isla Kontoy kirándulás csalódás volt. Maga a hajóút kellemetlen volt. A kis nyitott hajót dobálták a hullámok, nagy volt a huzat, többször becsapott a víz. Maga a sziget nem nyújtott túl nagy élményt sem sznorkelezés, mert nem igazán volt mit nézni. Ezt az útitársaink is így látták.


- Időskorú pár
Dátum: 2019.04.06 07:09
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon tetszett a környezet, igen kedvesek és segítőkészek voltak a szálloda dolgozói.

Nem tetszik:


Egyéb: