Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2015.07.26 20:12
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A Hotel a parti sétányon van, közvetlen a tengerparton. Kedves, udvarias a kiszolgálás. A szobák tiszták, mindennap ágynemű, törölköző csere. Ajánlom.

Nem tetszik:
Azzal semmi gond, hogy nincs közvetlen járat a szigetre, mivel nagyon egyszerű az átszállás, de talán lehetne egy későbbi járattal is indulni a visszaútnál, mert nagyon sokat kell várni Athénban.

Egyéb:
Most utaztunk az utazási irodával először, nagyon megvagyunk elégedve mind a szervezéssel és a folyamatos tájékoztatással. Korrekt.
- Egyéni utazó
Dátum: 2014.09.22 09:04
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A tengerpart közel, a kilátás fantasztikus a szobából. A félpanziós büfé reggeli és vacsora bőséges, jó. Kifejezetten görög ételek, könnyű, sok zöldséget tartalmazó választék van. A szálloda személyzete minden kérést teljesít, pontosan.

Nem tetszik:
Néha kissé zajos éjjel a szoba, a zaj sajnos épületüzemeltetési zaj.

Egyéb:
A Start Utazási iroda szervezésében sikerült a megfelelő repülőjegyet (csatlakozást) és a nekünk tetsző szállodát kapnunk. Érdemes figyelni: a repülőjegyhez csomagdíjat kell külön fizetni. Ha interneten vesszük meg becsekkolással együtt, akkor felibe kerül, mint a repülőtéren fizetés.

Összefoglalva: mindenhová egyénileg utazunk, saját szervezésben. Most kivételesen a Starthoz fordultunk, a nekünk megfelelő athéni átszállás miatt, mivel azt a "repjegyfoglaló" rendszerek azt nem adták ki. A Start munkatársai profik, udvariasak, pontosak - őket ajánlom!