Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Egyéni utazó
Dátum: 2019.09.19 20:43
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A felárral kifizetett szoba szuper volt.A medencénél és a tengerparton tisztaság, napközben is takarítás.A naponta cserélt torulkozok.A több liftes épület ,attól függ hogy az étterembe vagy a kertbe akar menni az ember.A személyzet kedvessége.

Az étkeztetes két turnusban való lehetősége.

kétnaponta a szobai hűtőbe készített ásványviz.Az idegenvezető alapos ismertetője, minden helyi praktika elmondása,a felmerült kisebb probléma gyors ügyintézése.A csodás kinti medence.

Nem tetszik:
A fő ételek sokszori ismetlodese, kevés európai étel választék .A

pincéreknek többször kellett szólni az italokert,az evőeszközök ert.

.Ha mindjárt az asztalra készítenének egy palack ásványvizet nem kellene ugraltatni őket.Egyéb:
Sajnos 3 napig nem lehetett a tengerben fürdeni,a nagy szél az erős hullamzas rengeteg meduzat hozott és több utastarsat megmartak.Volt aki rosszul is lett.

3 napig nem lehetett a tengerben fürdeni mert az erős szél és nagy hullámok rengeteg medúza hozott,amik többeket megmart, volt aki rosszul is lett.

Persze az iroda és a szálloda erről nem tehet,csak megemlitettem,szerencsére a hatalmas medence rendelkezésre áll.

Jo hogy küldték ezt az oldalt mert el akartam személyesen menni a Korterre, hogy mindenkinek ajánlom.Sok fényképpel csináltam kedvet ismerőseimnek.


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2019.07.18 21:34
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az éttermi ellátás és kiszolgálás.

A személyzet kedvessége.

Nem tetszik:
Hogy 6 órakor el kellett hagyni a medencét.

Kevés volt a halétel.Egyéb:
A tenger tisztaságára nagyobb figyelmet fordíthatnának.


- Baráti társaság
Dátum: 2019.07.02 12:28
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:
A takarítás nem az erősségük!

Egyéb:- Baráti társaság
Dátum: 2019.06.30 19:34
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Bőséges étel-ital választék, méretes medencék, elegendő napozóágy, szép tengerpart.

Nem tetszik:


Egyéb:- Baráti társaság
Dátum: 2019.06.09 20:27
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda gyönyörű. A szoba is tiszta volt, kényelmes..

Érkezéskor a bejelentkezés gyors volt, nem sokat kellett várni a szoba kulcsára. A recepción gyorsan és ügyesen, bár nem túl kedvesen fogadtak. Elég mogorva a személyzet.

A szállodában működő animátorok nagyon kedvesek voltak,bárhol, bármikor találkoztunk velük, kedvesen köszöntöttek, ez jó volt. Igyekeztek jó hangulatot teremteni, foglalkoztak a vendégekkel.

Nem tetszik:
Sok minden...Már az első vacsoránál (érkezés) gond volt. Evőeszköz nincs elérhető helyen, vagyis a tányérok mellett. hanem az asztalokon, de ott sem volt. Úgy kellett vadászni,,,a pincérektől kellett kérni, bár az ő dolguk lett volna elhelyezni az asztalokra, de nem volt. Sem kistányér a tálalóknál, az ételek, vagy a sütemények mellett, kiskanál, nagykanál ..stb. pohár. Mindenért borravalót vártak, ha szólt az ember valamilyen hiányosségért gorombán viselkedtek a pincérek. Ennek ellenére elég sok borravalót osztottunk, ha azt akartuk, hogy tudjunk enni, inni. Néhány kivétellel a pincérek udvariatlanok voltak. A választékról::tudjuk, hogy az 5 csillag az ott nem annyi, de a reggeli igen szegényes, és egyhangú. Az ebéd sem különben. A vacsora kicsit gazdagabb volt, de nem volt nagyon választék...Fejetlenség, és káosz....Sok vendég, felkészületlen ellátás. Az ételek a mi izlésvilágunknak nem igen felelt meg, talán erre számítani kellett.. Az all inkluziv ellátásról. Napközben sehol nem láttunk az idegenvezető által elmondott szuper ellátásból szinte semmit. Italt lehetett kapni a bárban, de elég kelletlenül szolgálták ki az embert, természetesen borravaló ellenében valamivel jobban.Egyéb:
Az idegenvezető érkezéskor ott volt a reptéren, bár nem hangolták össze a buszvezetőkkel, hogy melyik buszra szálljunk. Elég udvariatlan és goromba buszvezetők voltak...Másnap reggel ott volt Enikő, bár az elérhetősége elég kérdéses volt az ottlétünk többi időpontjában, nekünk, akik kevésbé beszélünk idegen nyelvet, többször lett volna szükségünk rá, a többi napon nem nagyon számíthattunk rá. De a kevés angol tudással azért nagyjából megoldottunk mindent.

A többi vendéggel is beszélgettünk,nem nagyon voltak elégedettek az ellátással. Összességében igyekeztünk jól érezni magunkat, de megállapítottuk,- mivel visszatérő utasok voltunk, 2003 ban sokkal jobb élményeink voltak. Igaz, más szállodákban. Sajnos ide többé nem mennénk.


« vissza    1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |     tovább »