Szálloda értékelés


Hozzászólások
-
Dátum: 2009.07.27 11:37
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Sziasztok!

Mi a családdal június végén voltunk itt, a Hammamet Gardenben.Nekünk nagyon tetszett, mindennel meg voltunk elégedve, 1-2 dolog felett pedig szemet hunytunk. :)

Az étteremmel, az ételekkel, maximálisan megvoltunk elégedve, minden nap más és más rengeteg étel közül lehetett választani.A medence bárjánál szinte egész nap lehetett palacsintázni, vagy 1 pizzát bekapni. A tisztaság nem volt mindig a legnagyobb, pl.: a terítők néha foltosak voltak, vagy volt 1 kis morzsamaradék.

A személyzttel meg voltunk elégedve, csak ahhoz kellet hozzászoknunk, hogy náluk 1 óra az minimum 140 perc, így a takarítást is egész nap végezték,de mindig feldíszítették a szobánkat néhány virággal. Az animációs csapat fergeteges volt, felejthetetlenné tették a nyaralást. :) Gyerekeknek is volt folyamatosan program, vizitorna, este műsor, mi nagyon a szívünkbe zártuk őket!:) A tengerpart tiszta és rendezett, a parti bárban is nagyon kedvesek, segítőkészek. Mi a családdal mindennel meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom! Augusztus végén tervezzük is, hogy visszamegyünk, mert teljesen kikapcsol! :D
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb: