Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2017.03.07 09:37
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az MSC ismét rászolgált a bizalmunkra.

Nem tetszik:
Az olaszok hangosak!

Egyéb:- Időskorú pár
Dátum: 2014.12.09 22:22
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A csillagokból is látni hogy maximálisan elégedettek voltunk mindennel csak ajánlani tudom minden utazást kényelmet bisztonságot kedvelő utastársamnak. A hajó gyönyörű a fogadtatás szuper életem legjobb döntése ez az utazás.

Nem tetszik:
Nem volt olyan a személyzet leste minden mozdulatunk és ha kértünk bármit azonnal hozták. Azt írhatnám hogy nem oda mentünk ahová az utazás eredetileg szólt de a KAPITÁNY így nagybetűvel és csapata az utasok a személyzet és a hajó bisztonsága érdekében nem ment (nem is mehetett zárva voltak a kikötők Madeira-Tenerife-Marokkó) ki az Atlanti Óceánra a kilenc méteres orjás hullámok közé hanem ujj irányt kidolgozva Négy ország-olasz-spanyol Francia.Gibraltár kilenc városába kalauzol el bennünket.

Egyéb:
Hatalmas élmény Genova-Barcelona-Malaga-Cadiz-Valencia-Korzika-Palma de Malorca-Róma. Kedves leendő utastársaim ha egyszer egy minden kényelmet( Öt csillagos hotel-étterem.spa-Maszázs-sportolási lehetőségek egész sora városlátogatások Kikötők és egy gyönyörű Hatalmas Hajó minden előnyét elvezni akarod) Ezt ne Hagyd ki!!!! Köszönet érte magam és Feleségem nevében Faragó József