Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Egyéni utazó
Dátum: 2016.02.15 15:46
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Kétszer 3 hetet töltöttem a Tangerinben. Tiszta, ápolt kert, tengerpart, változatos, finom ételek. Jó programok az animátorokkal. Aki kikapcsolódni, sportolni szeretne, az itt megtalálja a számítását. Cabaretben nagyon jó latin diszkók vannak, aki ezt kedveli, a tengerparton oda lehet sétálni.

Nem tetszik:


Egyéb:- Időskorú pár
Dátum: 2016.02.12 12:28
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda szemet gyönyörködtető építészetileg és esztétikailag kifogásolhatatlan épület együttesből áll.Kókuszpálmák árnyékában lévő csodálatos gondozott kerttel.A személyzet rendkívül barátságos,mosolygós és illedelmes.A tengerpart rendkívül tiszta,puha homokos,káprázatosan szép színű tengerrel.

Nem tetszik:


Egyéb:
Sajnos ezt a gyönyörű nyaralásunkat a végén beárnyékolta a hazafelé úton történt események sorozata. A Frankfurti repülőtéren az átszállás előtt újból ellenőrizték a kézipoggyászunkat,és a Puerto Platai repülőtéren a vámmentes boltban vásárolt 50 dollár értékű italokat elkobozták. Felháborodásom miatt azt javasolták a kézi poggyászomat adjam fel az italokkal együtt csomagként a Budapestre tartó járatra.Ez a tortúra és az,hogy a beszálló kártyán lévő kapu rosszul lett feltüntetve,ezek együttvéve azt eredményezték,hogy lekéstük a csatlakozást.Csak a következő Budapestre tartó járattal tudtunk hazatérni,aminek az árát 400 eurót kifizettették velünk.Haza érve újabb problémával szembesültünk.Az italokkal feladott kézipoggyászban lévő italos üvegek szilánkokra törve és annak tartalmuk tönkretették a poggyászban lévő értékes videó kamerámat. Nem értjük,hogy egy repülőtéren vásárolt italt az átszállásnál (amikor nem hagytuk el a Frankfurti repteret,csak a tranzit folyosót használtuk) akkor miért kobozzák el az ajándéknak szánt drága italokat. Ha tudnak kérem válaszoljanak,mert, ha ez jogos volt akkor figyelmeztetni kellene azokat az utasokat akik ezután indulnak Dominikára. Köszönettel,Simon János