Szálloda értékelés


Hozzászólások
-
Dátum: 2007.05.25 10:13
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Egy hetes nyaraláson voltunk tavaly ebben a hotelben, már az első benyomásom nagyon kellemes volt, a szobák csodálatosak, de olyan nagyon, hogy bőven elfértünk benne. A büfé reggeli kicsit unalmas volt, ezért inkább vagy szobaszervizzel hozattunk fel magunknak reggelit, vagy máshol ettünk. Ami viszont szuper volt, az a személyzet kedvessége. A szállodában saját taxit lehetett bérelni elég olcsón, aki végigfurikázott velünk a környéken!! Használjátok ki! Ráadásul a szálloda 2 km-re van csak a piramisoktól, úgyhogy nem kellett sokat utazgatni a forróságban.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:-
Dátum: 2007.05.21 14:55
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
2006 júniusában voltunk a Mövenpickben, harmadmagunkal egy picike gyermekkel.

A szálloda valójában nem Hurghadán, hanem El Gounán van, egy nagyon nagyon gyönyürű újonnal épült (valamikor 2000 táján kezdték építeni) "üdülővárosban". Fergetegesen gyönyörű, lagúnák mindenütt (ElGouna=LaGouna), virágzó oázis a sivatagban (pálmafák, parkok, golfpályák).

A szálloda maga is ennek megfelelő mértékben csodálatos. Nem tudom, hogy minden szoba akkora-e, mint a miénk volt, de néha keresni kellett benne a gyereket. Volt vagy 80 m2 a fürdőszobával együtt.

A szálloda gyönyörűen parkosított, klassz a medence és nagyon szép a homokos tengerpart is.

Mi félpanziós ellátáson voltunk. Az ellátással nem lett volna baj (a svédasztal hatalmas, van olasz-tésztás konyha is), viszont az étkezéshez felszolgált italok 5*-os árban vannak.

A szolgálatkészségben nem volt kivetnivaló, de néhány dolog arabosra sikerült: pl a harmadik bébiágy volt olyan, hogy egy egy éves gyermeket bele mertünk rakni. Igaz szó nélkül cserélték ki kétszer.

A szállodán jól látszik, hogy svájci tulajdonban van és a vezetés is svájci. Minden annak megflelően precíz és hibátlan. Nagyon nagyon jó nyaralás volt!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb: