Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Egyéni utazó
Dátum: 2019.03.28 08:17
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
All inclusive ellátás 5-ös skálán 4-es.Nem tetszik:
A honlapon felsorolt szolgáltatások közöl -jaccuzzi, fitness-terem, wellness részleg szaunával, sportolási lehetőségek: kosárlabda, minigolf, asztalitenisz, teniszpálya, röplabda, futball- még térítés ellenében sem lehet igénybe venni.

Igénytelenül betonozott lépcsők és strandEgyéb:
Ez a 2018 nyarának tapasztalataim. Remélem az idei már pozitívabb lesz!


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2015.08.09 13:48
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A bár személyzetének modora.

A törölközőket minden nap cserélik.

Hajnalban a felső szint előtt keringenek a denevérek.

Nem tetszik:
A parkolóhely nem biztosított, vadászni kell rá. Hiába van kifizetve vagy van, vagy nincs.

A közös helységekben nincs bekapcsolva a légkondi, még kérésre is csak nehezen hajlandóak rá.

Az étel választéka röhejes. 3 főétel 3 köret. Viszont mind ehetetlen. Már-már emberi fogyasztásra alkalmatlan minőségű. Reggelinél a sajtra haj (kb. 25cm) volt tapadva. Gyermekeim szerint az iskolai menza ehhez képest klasszisokkal jobb. Amit adnak az sok, de leginkább a kórházi koszt szintjén mozog.

A spenótos krumplira lélekben fel voltam készülve, rendben ezt Ők szeretik. Bár az is túl volt főzve alaposan. De az, hogy a reggeliről megmaradt tojásrántottát összekeverik szeletelt uborkával és ezt így, fűszerezés nélkül felkínálják ebédre? Na nekem ez sok.

A szállodát látogató főleg helyi turisták mégis szinte bunyóznak az ételért. Egymást lökdösik, tolakodnak.... volt, hogy repült a szedő kanál. Az ajtót is simán rád csapják és eléggé kihívóan viselkednek.

A fürdőszoba elrendezése logikátlan. A kádba alig lehet belépni, időseknek nagyon nem ajánlom.

Snack bár? Na az nincs! A bárban ihatsz langyos sört és üdítőt. A szóda viszont kifejezetten jó. De enni nincs semmi. Az all inclusive ellátásban a fagyi is csak vacsora esetén kapható, de az is ehetetlen. A bárban a pálcikás fagyiért külön fizetni kell.

A minigolf pálya lelakott, az ütők szinte maguktól széthullanak.

A biliárd asztalt kis szerencsével lehet használni, de a szállodának csak 1 jó dákója van. A többire műanyag kupak van ragasztva aminek ferde a vége.

A főétkezések idején a bárban csak fizetés ellenében lehet fogyasztani. Azaz a 11-21 időszakból kiesik a 12.30-14h és a 19-20.30 időszakasz.

A délelőtti törülköző csere és szemetes ürítés módja meglepő. Egy koppantás az ajtón és már jön is. Nem számít, hogy éppen mit csinálunk. A személyzetet láthatóan nem zavarja, hogy betörjön az intim szféránkba. Ő csak akkor ér rá és nem fog kétszer dolgozni. Majd dolga végeztével távozik és mi csak pislogunk.

A fedett medence nincs fűtve. Szerintük minek, azt alig használja valaki. Így a gyerekeknek be kell érniük a 22 fokos vízzel. Viszont beszakadt álmennyezet és penész az gazdagon van a medence fölött. A kültéri medence mellett a kő nagyon csúszik, amit egy takarításnál használatos táblával oldottak meg. Azt helyezték ki egész hétre.Egyéb:
A városkának azért van egy nagyon jó vendéglátó helye a parttól nem messze egy sikátorban. Könnyű felismerni a padról (nem székek vannak) és a bájos pincérnő mosolyáról.

Furcsa: a horvátoknál csak a víz szintjéig ér a lépcső. Utána jöhet a szabadesés. Nem tréfa, néha 70-80 centit kellett lépni, hogy a lábam talajt fogjon. Szóval jobb vigyázni.


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2010.10.09 11:25
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Tetszett a rendelkezésre álló tér, a telített szálloda ellenére sem túl zsúfolt plázs, a tisztaság, a szállodai személyzet kedvessége és rugalmassága.

Nem tetszik:
Az éttermi ellátás minősége és folytonossága. A választék kizárólag az étkezési időintervallumok első felében volt biztostott, ennél fogva ebben az időszakban az étterem túlzsúfolt volt, klimaberendezések pedig nem működtek. Az étkezésre meghiretett idő második felében nem volt választék.

Egyéb:
A kis település a pihenni vágyóknak ajánlanám, hosszabb sétákra lehetőséget adó korzó pár száz méterre korlátozódik ill. esti szórakozási lehetőségek erősen limitáltak.