Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2019.10.04 20:20
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Ebben a szállodában már 8. alkalommal nyaraltunk. Ez nem véletlen! Már az első alkalommal úgy választottuk meg a hotelt, hogy a 4 különböző korú gyermekünknek, nekünk szülőknek és nagyszülőknek is ideális kikapcsolódást, programokat nyújtson. A hatalmas területen, közvetlenül a homokos tengerparton elhelyezkedő szállodakomplexum minden korcsoport számára ideális kikapcsolódást, programokat, szolgáltatásokat nyújt. Bár 2-3000 vendég befogadására alkalmas, mégis családias, nyugodt hangulatú, visszajáró vendégkör van. Külön kiemelendő, hogy nemet tukajdonú szálloda, az orosz vendégek korlátozott számban ( az összes vendég 20%-át teszik ki) jöhetnek. Nemzetközi a vandégkör, a vilag minden részéről jónnek. Itt minden a vendégekért, a vendégekről szól. Rendkívül barátságos, figyelmes a kiszolgáló személyzet, az animátorok, tisztaság, isteni finom ételek várják azokat akik ezt a hotelt választják. Külön kiemelendő, hogy azokra akik valamilyen ételallergiával, ételintoleranciával, cukorbetegséggel küzdenek, a séf őrangyalként vigyázza az étkezéseit, elkészítik az ételeket mentesen is. Ehhez azonban az érkezéskor a recepciónál jelezni szükséges a problémánkat. Az orvosi ellátás joval magasabb színvonalú a hazainál. Ugye meglepő! Kint ugyanis a kórházak nagy része magánkézben van, hiper-szuper felszereltséggel és mindenre felkészülten. A szálló 3 ilyen klinikával van szerződésben ami 10 percre van. Egyébként 24 óraás orvosi ügyelet van a komplexumon belül is. Az orvos németül és angolul beszél ahogy a kiszolgáló személyzet is.

Esténként az amfiteátrumban színvonalas műsorok, tánc, színház, mesék, szórakoztató programok, disco van. Ez a szálló minden évben elnyeri az összes létező legmagasabb minősítést. Nem véletlen!

Mindenkinek szívből ajánlom aki egy maradandó élményekben gazdag nyaralásra vágyik!

Nem tetszik:
Aki a nyaralás alatt sem tudja nélkülözni a wifit, annak fizetnie kell az ott tartózkodás idejére. 1 hétre 15, 10 napra 22 Euro 2 személy számára.

Egyéb:
Az idegenvezetők is rendkúvül barátságosak, minden fontos információt elmondanak a kintlétre vonatkozóan.