Szálloda értékelés


Hozzászólások
Név: Kera (1)
- Baráti társaság
Dátum: 2019.10.03 13:14
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Tengerparti, hatalmas szálloda, telt házzal, mégis eloszlott a sok ember a 3 medencénél, tengerparton, vagy a csodálatosan kialakított teraszok kényelmes pamlagain, kávézókban, bárokban.

Az étkezés mondhatni 0-24 órában állt rendelkezésre a nemzeti és nemzetközi ízek változatos, ízletes formában , ugyan úgy az innivalóról is non-stop gondoskodott a nagyon figyelmes személyzet.

Tetszett, hogy esténként változatos program volt a gyermekeknek és felnőtteknek is.Hab-party, táncos show műsor, karaoke, disco, élő zene...stb.

Kiemelném a szálloda tisztaságát, ami minden egyes közös helyiségre és a szobákra is vonatkozik.

Nem tetszik:


Egyéb:
Csodálatos és gondozott a szálloda parkja.


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2015.07.08 10:45
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon szep a szalloda, viszonylag draga, de sok szolgaltatast nyujt csereben. Etkeztetes boseges, bar 80% folosleges, sok gyumolcs, ill zoldseg is folyamatosan elerheto. Az all inkluzivitas inkabb az italokra vonatkozik

Nem tetszik:
Recepcio stilusa, ill hozzaallas, erdemes tobbszor jelezni a szobaproblemakat nekik, ill a guest relation sokkal kedvesebb wifi jelerosseg stabilitas problemas.

Az all inkluzivban nincs sos ragcsalni valo, fagylalt csak 14-16,30-kozott elerheto. Foetelek lehetnenek valtozatosabbak (nagyon sok fele van, de hasonloak)

Sun and Fun helyi kontakt elerhetosege.

Nincs rendes felvagott, vagy szalami a reggelinel

Egyéb: