Szálloda értékelés


Hozzászólások
- Egyéni utazó
Dátum: 2011.09.16 16:30
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Kedves Hedvig,

Köszönjük szépen az éeszrevételeit, nekünk ez mindíg fontos, hiszen ezek alapján tudunk fejlődni.

Örömmel osztom meg Önnel, hogy mostantól a vacsora is svédasztalos minden itteni csomaggal foglaló vendégünk számára, és pluszban beszerelésre kerültek a hajszárítók, és a köpenyi is a szoba tartozéka lett.

A fittness terembe új gépeket vettünk.

A Ping-pongnál megmondom őszintén én még nem láttam,hogy sor alakult volna ki, de ezt sajnos nem mi irányítjuk, hiszen minden vendégünk számára nyitott és ingyenes, így a vendégektől függ, hogy ki-mikor megy le (hiszen nem kell időpontot foglalni, bár ha valaki szeretne, erre is van lehetőség).

A Farmunkon pedig egy nagyobb projekt keretében a jövő év végére kialakításra kerül egy lovaglópálya, így remélem, hogy amikor legközelebb visszatérnek, már azt is ki tetszen tudni próbálni.

Még egyszer köszönöm a hasznos visszajelzéseket, hiszen mi is ezek alapján tudunk fejlődni.

Aphrodite**** Hotel Venus***+

Nem tetszik:


Egyéb:- Család nagykorú gyermekkel
Dátum: 2010.11.01 11:55
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A kaja finom volt, de kevés volt a választék.

Nem tetszik:
Svédvacsora magyarosan ( +500 ft per étkezés /fő és nincs benne egy pohár víz. Tisztaság igénytelen, koszos levesbögrék, teáscsészék. Konditeremben minden rosz, nem müködik semmi. Pin-Pong nál hosszú sor, mert más nincs. Szolárium hajszárító,fürdőköpeny, minden szolgáltatás külön pénz.

Egyéb:
Lovagolni szerettünk volna, 2 nap alatt nem sikerült, hála a recepciosoknak,a szervezetlenség miatt. Aki az adatokat felveszi, alig tud magyarul, teljesen más néven volt lefoglalva a szoba. Ez mind 42000/ szoba/ éjszaka. NEM AJÁNLJUK!!!!!!!!!!