Velence, Trieszt...

sportygirl (1) beszámolója
17600 megtekintés
szerkesztés alatt

Értékelés: 5*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Velence, Olaszország, Veneto

Téma: Így jártunk...

Utazás időpontja: 2009.05.29 - 2009.05.31


Mindig is szerettem volna mégegyszer látni Velencét. 2009 januárjában párommal lefoglaltunk egy utat, mely májusban lett volna esedékes.

Részünkről minden feltételt időben, sőt jóval a határidők letelte előtt teljesítettünk. Az utazás szervezőjéről - BOCI Travel - azonban nem volt mindez elmondható.

A tájékoztatás szerint az utazás előtt egy héttel vehettük át a részletes úti és programtervet, mellyel kapcsolatban fel is vettem a kapcsolatot az utazás közvetítőjével, akiktől azt a választ kaptam, hogy majd jelentkeznek.

Ezt meg is tették, az utazás előtt hét nappal, tehát a programterv átvétele hetének utolsó napján, a munkaidő letelte után egy email-ben jelezték, hogy az út elmarad, mivel nem gyűlt össze megfelelő utaslétszám.

Teszem hozzá, az általunk elfogadott utazási feltételek szerint a szervezőnek 21 nappal az út előtt lett volna lehetősége legkésőbb tájékoztatni minket erről. A januári foglalás óta pedig már láthatták volna, hogy nem leszünk elegen...

Így aztán az utazás kapcsán kellőképpen átvertnek érezzük magunkat, s természetesen szerződésszegés miatt kártérítést igényeltünk, melynek elbírálása jelenleg is folyik...


Hozzászólások a beszámolóhoz


2009.06.17 16:04 Petruska (4)
El kell menni a végsőkig!! Elképesztő, hogy mindenhol csak átverik az embert :((

2009.06.20 15:59 eszter.megyeri (1)
pereld be őket, és sajtolj ki minél többet belőlük - ez náluk rendszeres, hogy utakat mondanak vissza természetesen soha nem időben!

Sok sikert!

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!